Pages

Thursday, 28 February 2013

[VIDEO] : Pusat Karaoke Bagi Golongan Veteran Di Area Nik Aziz
Semalam telah panas dengan pendedahan port karaoke bagi golongan 'baru nak up' bergeli-geli yang berada hanya 600 meter dari kediaman Tok Guru Nik Aziz. Sekarangan kita dedah pula port karaoke bagi golongan 'veteran' bergeli-geli' yang berada hanya 2.6 kilometer dari rumah Tok Guru Nik Aziz. Persoalannya adakah Nik Aziz terlepas pandang atau hanya buat-buat tak pandang? Tak mungkin Nik Aziz tidak lalu di tempat tersebut pada setiap hari? Adakah MPKB tidak menjalankan tugas yang sepatutnya? Ini baru dalam daerah Kota Bharu. Belum masuk daerah-daerah yang lain. Nampaknya Nik Aziz seperti menang sorak tapi kampung sendiri tergadai. Inikah yang dikatakan negeri Serambi Mekah yang diuar-uarkan oleh Nik Aziz?

TUKAR-KELATE

Rakaman 'Goyang Kucing Garong' semalam yang terletak di Jalan Long Sulaiman iaitu hanya 600 meter dari rumah Nik Aziz adalah sebahagian daripada kemaksiatan yang berlaku di negeri Kelantan.

Sebagaimana kami nyatakan semalam bahawa terdapat 17 karaoke ala disko secara terbuka ini adalah lokasi kedua yang terletak di Panji, Kota Bharu.


Lokasi yang dipaparkan di dalam video di atas pernah didedahkan oleh blogger 'kickdefella' sebelum ini, namun hasil tinjauan kami mendapati, ia masih beroperasi sehingga kini dan seolah-olah kebal dari tindakan undang-undang Islam yang diperkenalkan oleh kerajaan PAS Kelantan.


Untuk maklumat lebih lanjut KLIK SINI

P/S : LEPAS NI DI MANA PULA YE..

0 comments:

Post a Comment

Share

Blog Archive

PING BUSUK !

Ping Je

Labels