Pages

Tuesday, 16 April 2013

#PRU13 : #AkuJanjiBN vs #ManifestoBukanJanji #GE13 #Vote4BN


Bagi yang malas nak membaca dan mengetahui tentang jasa kerajaan kepada kita dalam kehidupan seharian, anda boleh tengok video di atas. Banyak rupanya jasa kerajaan kepada kita.. 



Hahahaha. Cuma sekadar hiburan. Aku Janji BN lawan Manifesto Bukan Janji pembangkang. Bagi sesiapa yang tak faham bahasa mandarin, boleh tangok subtitle kat bawah tu. Cuba fahamkan mesej yang disampaikan disitu. 

Aplikasi dan info mengenai BN kini di Google Play Store adik kakak sekalian. 

Jom download ke dalam android masing-masing!







0 comments:

Post a Comment

Share

Blog Archive

PING BUSUK !

Ping Je

Labels