Pages

Monday, 8 April 2013

#TolakPR : @abby_abadi211 Memang Gila Politik #BetterNation


Nampaknya Abby Abadi memang terlalu taksub dengan Nik Aziz dan PAS kerana semua program yang sedang berlangsung mahu dipolitikkan olehnya. Adakah beliau yang bermulut celupar macam ni layak dipanggil ahli syurga? Calon syurga pun belum tentu oi. Cermin diri dulu wahai Ostazah Abby. 

Pasukan Johor Darul Takzim kalah dalam perlawanan bola sepak pun dia nak politikkan. Apa kena mengena kalah dalam perlawanan bola sepak dengan politik? Kedah yang PAS pegang pun kalah dengan Johor Darul Takzim. Pulau Pinang lagi tak dengar cerita pasal bola sepak. Ostazah Abby kena belajar tadika yang bola adalah permainan dan bukannya politik.

Ostazah Abby beralih kepada ABPBH13 yang sedang berlangsung sekarang ini. Beliau menyatakan ABPBH ini program UMNO. Apa ke bodohnya Ostazah Abby ni. ABPBH ni anjuran Berita Harian la. Dah nama Ostazah Abby tak tercalon, janganlah nak meroyan. Inilah yang disampaikan oleh PAS kepada Ostazah Abby.

Waaahh. Nampaknya Ostazah Abby kita ni berbaik dengan anak ketua penceroboh negara kita. Siap bertanya khabar lagi. Rakyat Malaysia semua mengeji perbuatan Kiram di Sabah tetapi Ostazah Abby boleh pula bersahabat dengan mereka. 

Nampaknya Ostazah Abby gilakan untuk menjadi calon seperti Aishah. Haaaaaaa. Sudah terkantoi. Selama ini Ostazah Abby pandai menfitnah PM kita je. Kerana taksubkan politik PAS, beliau sanggup untuk menyampaikan fitnah kepada followers twitternya. Calon syurgakah ini?

Undi PAS membawa kepada perpecahan Islam
Undi PKR membawa kepada kehancuran perpaduan
Undi DAP membawa kepada kehilangan hak melayu

Undi Barisan Nasional membawa kepada transformasi,pembelaan Islam, negara aman dan maju.


1 comments:

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Post a Comment

Share

Blog Archive

PING BUSUK !

Ping Je

Labels