Pages

Wednesday, 10 April 2013

#TukarKelantan : Ustaz Rosak Gara-Gara Nik Aziz #TolakPR #BetterNation
Nampaknya semakin ramai pengikut Nik Aziz yang sesat bersama-sama dengan Nik Aziz. Kali ini seorang ustaz politik muda pula menyampaikan fatwa yang jelas songsang daripada ajaran Islam.

Peliharalah ustaz muda ini dari terus hanyut dengan dendam politik Nik Aziz ini. Beliau sudah jauh hanyut dengan mengeluarkan pelbagai fatwa mengarut. Adakah Nik Aziz ini nabi? KLIK SINI

Siapa yang ajar sebegini? Dah tentu-tentu Nik Aziz. Semakin ramai orang rosak akidah akibat percaya dengan kenyataan Nik Aziz. Adakah Nik Aziz ini tuhan yang boleh menentukan dosa pahala seseorang? Adakah solat Nik Aziz, Ustaz muda ini dan orang Pakatan Rakyat sahaja yang mendapat pahala?

Hati Nik Aziz ni memang sudah hitam dengan dendam politik yang tak pernah padam. Sanggup memurtadkan orang demi kepentingan politik. Oleh itu, beliau sanggup menyampaikan ajaran yang jelas sesat dari ajaran Islam yang sebenar. 

Siapa yang mengiktiraf Nik Aziz ni sebagai ulama? Adakah pengikut-pengikut PAS sendiri yang mengiktirafnya sebagai ulama? Adakah layak orang menggelarnya sebagai ulama jika beliau menyampaikan ajaran yang bercanggah dengan Islam?

Undi PAS sokong kesesatan

Undi PKR sokong homoseks

Undi DAP sokong komunis


Undi BN sokong keamanan

Undi BN memartabatkan Islam


0 comments:

Post a Comment

Share

Blog Archive

PING BUSUK !

Ping Je

Labels