Pages

Monday, 5 August 2013

KAKI KENCING 'DETECTED'. JAGA-JAGA!!!!!

Entri kali ini sangat berbeza dengan entri yang sebelumnya. Entri kali ini saya ingin memperlihatkan anda kepada siapa 'kaki kencing' yang didedahkan. Memang kalau dah 'kaki kencing' tu, dari jauh pun sudah boleh hidu baunya.


Maaf, kerana anda terpaksa rotate-kan kepala anda juga. Takpe, senaman di siang hari. Inilah wajah 'kaki kencing' yang pancut air kencingnya merata-rata di dalam Team Jentera Siber Kelantan pada PRU13 yang lepas. Nama individu terbabit adalah Eizwan Bin Abdullah. Atau di FB nama beliau 'Eizwan Abdullah' dan 'Eizwan Abdullah II'.

Mungkin sebelum ini pembaca tertanya-tanya setelah tempoh 3 hari yang diberikan sudah tamat, kenapa kami masih belum mendedahkan siapa sebenarnya 'kaki kencing' ini. Ini kerana

# Untuk makluman juga, difahamkan pembongkaran mengenai individu, bukti dan maklumat berkaitan mungkin tertangguh seketika bagi menghormati permintaan Datuk Hanafi Mamat yaitu Bendahari Umno Kelantan yang berjanji akan menyiasat dan cuba menyelesaikan masalah ini. Terima kasih diatas keprihatinan beliau terhadap nasib mangsa-mangsa terbabit. Jika beginilah tahap kecaknaan yang ada pada diri Datuk Hanafi Mamat, maka beliau mesti dipertahankan untuk terus menjadi nakhoda Umno Bahagian Pasir Mas, supaya 'transformasi' didalam Umno dapat dipacu oleh pemimpin yang benar-benar mempunyai kewibawaan seperti beliau... Anda Mampu Mengubahnya. 

Selanjutnya di Gelombang Kick .


Tapi disebabkan mahu menuntut hak kami. Saya telah dedahkan siapa manusia itu. Beliau adalah Eizwan bin Abdullah. Ada ura-ura mengatakan bahawa kegiatannya mengencing orang telah kantoi ditangan Tok Pa, dan beliau telah dipecat daripada menjadi Pegawai Media kepada Tok Pa. Berita ini saya dapat ketika Post Mortem PRU-13 bersama Tok Pa di Sutera Inn Hotel, Kota Bharu.

Seperti apa yang kami mahu tuntut ialah:
1. Penjelasan wang sebanyak RM30,000 yang telah dapat ketangan dia, tetapi tidak tahu kemana wang itu pergi.
2. Kemana pergi semua gadget-gadget yang dia telah beli menggunakan wang Perhubungan UMNO Negeri Kelantan. 
3.Elaun yang dijanjikan 
Sejak selepas PRU-13, dia tidak pernah memberi respon kepada panggilan telefon atau SMS daripada pihak kami. Seminggu sebelum PRU, berlaku sedikit perbalahan di Whatsapp Group tentang hal ini, tetapi dia telah berjanji kepada Encik Yuseri Yusoff untuk memberikan sejumlah wang bernilai RM10,000 untuk membayar elaun kami.

Next entri saya akan pastikan semua bukti hitam putih akan didedahkan di blog Tentera Maya .


Ikuti kisah daripada mangsa 'kaki kencing' :

Gelombang Kick :


Tentera Maya :
Kelate Today : 
Kaki Rayau KB : 
0 comments:

Post a Comment

Share

Blog Archive

PING BUSUK !

Ping Je

Labels