Pages

Saturday, 16 November 2013

BIADAP!! Nga Kor Meng Nak Tunjuk Hero, Tapi Habuk Takda.
SANGAT BIADAP!! Itulah kata-kata yang patut diungkapkan kepada Ahli Parlimen Taiping, iaitu Nga Kor Meng kerana dengan sengaja membuka kaunter aduan di hadapan Wisma Gerakan Taiping. 

Apa gunanya Wisma DAP Taiping yang gah selama 2 penggal ini? 


Ahli Parlimen Taiping, Nga Kor Meng dan sekutunya telah membuka kaunter aduan di Wisma Gerakan Taiping. Apa yang menariknya ialah, dia dan kroninya dengan 'slumber' telah melanggar kawasan. Apa guna Pejabat DAP Taiping yang gah membangun sepanjang pemerintahannya selama hampir 2 penggal?

Persoalan yang saya mahu ketengahkan disini ialah apa mereka buat selama ini dan kenapa Wisma Gerakan juga dipilih sebagai venue utama?

Atas sebab melanggar kawasan, puak-puak sarkas DAP telah dihalau oleh Majlis Perbandaran Taiping atas aduan yang dilakukan oleh Wakil Pengerusi Gerakan Taiping, Soo Kay Ping. Setelah itu, mereka telah berpindah ke perkarangan kedai.

Menurut ura-ura yang didapati, Punca sebenar hal ini berlaku adalah kerana Dato Tan Lian Hoe telah membidas Nga Kor Meng kerana tidak menjalankan tanggungjawab sepanjang Ahli Parlimen Taiping.

0 comments:

Post a Comment

Share

Blog Archive

PING BUSUK !

Ping Je

Labels